آرتیان

چتر وای فای

راهکار چتر وای فای آرتیان نسبت به شبکه های ارتباطی سراسری مبتنی بر BTS‌ های تلفن همراه، اثرات مخرب زیستی بسیار کمتری بر سلامت افراد حاضر در محدوده این شبکه دارد. چرا که Access Point‌های تولید شده توسط این شرکت که در چتر وای فای استفاده می شوند، قدرت سيگنال كمتری به نسبت BTSهای اپراتورهاي تلفن همراه دارند.

پیاده‌سازی چتر وای‌فای عمدتا به منظور دسترسی پایدار، یکپارچه و سراسری به شبکه، در مجموعه‌هایی با وسعت جغرافیایی گسترده و مراکز پراکنده انجام می‌شود. در چنین شبکه‌ به‌هم‌پیوسته‌ای، مجموعه‌ای از نقاط دسترسی ضمن برقراری ارتباط با هر تعداد گره ممکن، در هدایت داده به سمت کاربران مشارکت می‌کنند. پوشش سراسری که این چتر در دسترسی به شبکه ایجاد می‌نماید، بستر بسیار مناسبی برای طراحی انواع کاربردهای مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات می‌باشد که نسبت به راه‌حل‌های جایگزین علاوه بر تامین کیفیت و پایداری بسیار بیش‌تر، از هزینه پیاده‌سازی و نگهداری کمتری نیز برخوردار است.

در راهکار ارائه شده توسط شرکت آرتیان، برای پیاده‌سازی شبکه مورد نظر، از هم‌بندی شبکه مش استفاده می‌شود. در این شبکه هر کدام از نقاط دسترسی، مستقل از یک گره مرکزی، با هر تعداد ممکن از گره‌های مشابه خود ارتباط برقرار می‌کنند. عدم وابستگی به یک گره مرکزی موجب می‌شود که تک‌تک نقاط دسترسی در مسیریابی داده مشارکت کرده و بدین ترتیب سربار پردازشی گره‌های مرکزی که در هم‌بندی‌های دیگر موجب کاهش کارایی شبکه می‌شود مرتفع گردد.

در این راهکار می توان از Access Point های شرکت آرتیان و یا هر یک از نمونه های موجود در بازار به عنوان نقاط دسترسی شبکه استفاده نمود. اما با توجه به توان پردازشی بسیار بالاتر Access Point های آرتیان و قیمت پایین تر این دستگاه ها نسبت به نمونه های خارجی، در صورت استفاده از این محصولات در چتر وای فای، می توان انتظار داشت که شبکه ایجاد شده علاوه بر ارائه خدمات ارتباطی، انواع خدمات پردازشی را نیز در اختیار قرار دهد. بدین ترتیب چتر وای فای آرتیان عملا یک شبکه ارتباطی-پردازشی خواهد بود که اقسام مختلف کاربردهای وابسته به پردازش را می‌توان از آن انتظار داشت.

کاربردهای ارتباطی-پردازشی چتر وای فای آرتیان